Den Heuvel 3-45          5688 EM Oirschot          Mob: 06-25046898

Automaat spoelen met de Powerflush machine.

 

Deze geavanceerde machine spoelt en reinigt de automatische transmissie zeer snel en effectief en voorziet deze van verse ATF.

De praktijk wijst uit dat veel automatische transmissies op den duur slecht schakelgedrag vertonen. Andere veelgehoorde klachten zijn bonken, slippen, een schommelend toerental, verhoogd brandstofverbruik en het disfunctioneren of zelfs volledig dienst weigeren van de automaatbak.

Klachten die kunnen leiden tot dure reparaties of zelfs volledige revisie van de automatische transmissie, terwijl er in de meeste gevallen een eenvoudige en veel goedkopere oplossing voorhanden is.

De PowerFlush methode maakt het mogelijk om op een geavanceerde en innovatieve manier automatische transmissies te spoelen, te reinigen en volledig te voorzien van verse vloeistof. Waar bij ‘verversen’ op de ouderwetse manier slechts 30 tot 40% van de oude ATF wordt vervangen door nieuwe ATF-vloeistof, wordt door de PowerFlush het volledige systeem inclusief koppelomvormer, oliekoeler en alle leidingen, gereinigd en voorzien van verse ATF. Ook wanneer er nog geen klachten zijn, is het zinvol om de automatische transmissie preventief te laten ‘powerflushen’ om dure reparaties in de toekomst te voorkomen.

 

Voordelen Kroon-Oil PowerFlush®

  • Effectieve reiniging van het volledige oliecircuit van de automatische transmissie. Inclusief oliekoeler, koppelomvormer, kleppen en oliekanaaltjes van het schakelbrein en olieleidingen.
  • Het volledige oliecircuit wordt voorzien van verse ATF
  • Geen vermenging van oude en verse ATF
  • Transparant reinigingsproces waarbij de hoeveelheid vrijgekomen vuil zichtbaar is
  • Het oliecircuit wordt gelijkmatig en volledig vrij van lucht gevuld met een hoogwaardige synthetische longlife  ATF met de juiste specificaties zoals voorgeschreven door de fabrikant (zie www.kroon-oil.nl voor het juiste smeeradvies)
  • Nieuwe ATF zorgt voor betere smering en dus minder slijtage
  • Nieuwe ATF elimineert overmatig slippen waardoor minder warmteontwikkeling ontstaat met als resultaat een beter schakelgedrag en een lager brandstofverbruik
  • Het Kroon-Oil PowerFlush systeem werkt zeer efficiënt, gebruiksvriendelijk en milieuvriendelijk
  • Door de ingebouwde oliekoeler (optioneel) kan de verse ATF op elk gewenste olietemperatuur gebracht worden zodat het systeem gevuld en gepeild kan worden volgens de opgegeven vul- en peilvoorschriften van de autofabrikant
  • Geschikt voor alle automaatbakken, ook voor CVT’s en DCT’s

 

 

De Kroon-Oil PowerFlush is een waardevolle aanvulling op het uitgebreide dienstenpakket van Autobedrijf Wijdeven.